Istimewa Vivix

Belian 6 Botol Vivix Dapat 7 Botol Bulan Ini

Bulan ini adalah bulan yang istimewa untuk kita semua, terutamanya untuk pecinta Vivix. Bulan ini bulan promo Vivix yang jarang-jarang sekali ada. Anda yang sudah biasa dengan Vivix sudah tentu akan teruja dengan penjimatan bulan ini.

Vivix

Bulan ini kita boleh dapatkan harga super jimat untuk belian Vivix. Anda boleh dapatkan Vivix dengan harga yang jauh lebih murah dari biasa dengan belian 6 botol Percuma 1 untuk anda. Beli 6 botol tapi dapat 7 botol. Istimewa bukan? Untuk anda yang belum menjadi ahli Shaklee, bulan ini adalah kesempatan anda untuk dapatkan Vivix percuma keahlian.

beli minumum 2 botol Vivix dapat percuma keahlian

Cara yang mudah untuk dapatkan keahlian secara percuma dengan hanya buat belian 2 botol Vivix mahupun belian 6 botol Vivix akan melayakkan anda mendapatkan keahlian secara percuma. Disamping itu anda juga akan dapat cash back untuk belian Vivix minimum 2 botol. Lumayan bukan? Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk anda dapatkan.

Kandungan Vivix yang sangat hebat

Banyak manfaat Vivix untuk kesihatan kita. Vivix antioksidan tinggi dan juga mengandungi resveratrol yang 13 kali ganda lebih baik daripada resveratrol biasa dipasaran. Vivix membantu untuk meningkatkan sistem imun badan kita dan juga elak pelbagai jangkitan penyakit dan virus. Vivix terbuat daripada ramuan istimewa yang amat berkhasiat untuk kesihatan tubuh badan kita. Vivix diperkaya dengan anggur muscadine, purple carrot, elderberry dan juga cuspidatum.

Kandungan Vivix yang berkhasiat untuk kesihatan

Vivix tiada baha kimia dan selamat untuk kita amalkan setiap hari. Vivix rasanya yang lazat akan membuat anda jatuh cinta. Rasanya masam manis dan boleh ditelan begitu sahaja. Anda boleh ambil 5 ml setiap hari. 5ml sekitar 1 sudu teh. Vivix ini membantu anda yang mempunyai masalah penyakit kronik mahupun masalah lainnya. Selain mendapatkan rawatan doktor atas masalah kesihatan yang anda hadapi, jangan lupa untuk mengambil Vivix sebagai makanan tambahan anda setiap hari.

Vivix tiada perisa tambahan

Jadi jangan lupa untuk dapatkan Vivix hari ini untuk anda dan orang tersayang. Hubungi kaknil disini untuk dapatkan Vivix anda. Kami menyediakan pos ke seluruh Malaysia dan juga menyediakan pengkhidmatan Cash On Delivery (COD) untuk anda yang berada di area sekitar Batangkali, Rasa, Ulu Yam, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu dna juga Genting Highland. Jangan segan untuk menghubungi kami disini untuk dapatkan Vivix anda.

KakNil/ Firdaus

+60176281787 call/whatsapp/sms

Anda juga boleh mmebuat belian online disini.

>>>>Klik Sahaja Link Ini Untuk Buat Belian Vivix Harga Jimat<<<

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam