Kurus Sihat Tanpa Lemak Jahat

Cara Sihat Turunkan Berat Badan Dengan Mudah

Mempunyai berat badan yang tidak ideal membuat kita hilang keyakinan diri dan juga malu untuk bergaul dengan orang banyak. Banyak cara yang kita lakukan untuk dapatkan berat badan yang ideal. Akan tetapi kadang kita leka dengan mengambil cara yang tidak sihat untuk badan kita.

berat badan merisaukan

Nak turunkan berat badan memang boleh, akan tetapi carilah dan lakukannya dengan kaedah yang selamat dan juga tidak memudaratkan tubuh badan kita. Ada banyak kaedah yang boleh dilakukan untuk mendapatkan berat badan yang sihat sesuai dengan tahap kesihatan kita. Ada cara yang sederhana, berat, susah, penuh pengorbanan dari segi materi mahupun mental. Dan sudah tentu ada juga cara dengan menahan hasrat untuk melahap makanan yang biasa diambil setiap hari.

Yang paling penting kita nak turunkan berat badan kepada berat badan yang sihat dan juga sesuai dengan kesihatan kita. Jangan paksa diri untuk kelihatan cantik dengan melakukan diet ketat mahupun menyiksa diri. Anda sudah seharusnya mengamalkan makanan yang sihat dan seimbang serta kaya dengan nutrisi. Amalan mengambil buah-buahan, sayur-sayuran dan juga makanan tambahan juga amat penting.

Pilih makanan yang sihat

Bersenam juga akan membantu proses penurunan berat badan dan juga proses detoksifikasi. Amalan yang baik setiap hari seperti menjaga pemakanan dan berhenti mengambil makanan yang boleh menjejaskan kesihatan yang boleh menambah kepada lemak jahat dan kolesterol. Pengambilan air masak setiap hari dan jauhi minuman yang mengandungi alkohol serta tinggi kadar gulanya. Jangan abaikan mengambil makanan tambahan seperti vitamin untuk membantu anda memecah, membakar dan menyahkan lemak dan kolesterol jahat yang ada didalam tubuh badan serta menghalangnya masuk kedalam tubuh kita.

Kesempatan ini kaknil nak berkongsi kebaikan Herb lax, Alfalfa dan Omega Guard, untuk bantu anda membakar, menyah dan buang lemak jahat dalam badan. Set ini amat baik untuk membantu kita dalam misi menurunkan berat badan dan juga kelihatan lebih sihat.

Herb Lax amat membantu untuk pembersihan najis yang tersekat, merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. Herb lax juga amat membantu kepada sesiapa sahaja yang terkena sembelit juga bantu mengempiskan perut yang buncit.

Alfalfa Complex pula membantu untuk mencuci usus, darah, hati, yang membantu mengembalikan kenormalan badan yang berasid serta menghilangkan toksik dari badan, membersihkan hati, bau bada dan juga kulat air. serta Alfalfa istimewa membantu kecantikan kulit. Membantu mengatasi masalah penghadaman juga menyingkirkan lemak dan kolesterol dan mencegah keletihan.

Omega Guard membantu membakar lemak dan juga merendahkan paras kolesterol. Mengawal sistem imun, memperbaiki alahan kulit serta memelihara fungsi-fungsi sendi dan mengurangkan keradangan dan tekanan.

set makanan tambahan untuk bantu anda turunkan berat badan anda

Gabungan 3 sekawan ini amatlah sesuai untuk anda ambik jika anda mahu dapatkan berat badan yang ideal dan ingin sihat bebas kolesterol dan lemak jahat. Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk dapat hidup sihat bebas kolesterol jahat dan dapatkan kehidupan yang sihat. Amalan yang sihat setiap hari dalam keseharian dan aktifiti anda akan membawa anda kepada kesihatan yang optimum. Elak daripada obesitas dan juga tekanan yang tak elok untuk kesihatan.

Jika anda berminat nak dapatkan makanan tambahan ini anda boleh dapatkannya disini. Selain anda dapat membantu proses penurunan berat badan yang ideal, set ini juga membantu untuk anda lebih cantik dan juga kuatkan ingatan serta lebih bertenaga setiap harinya.

Dapatkan makanan tambahan ini disini, atau jika anda berminat untuk kami hantar kepada anda jangan lupa untuk hubungi kami di nombor talian yang tertera dibawah ini. Anda juga boleh mendapatkan pengkhidmatan Cash On Delivery (COD) di area Batangkali, Uluyam, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung dan Genting Highland anda boleh hubungi kami dan in sha Allah kami akan hantar produk anda terus kepada anda.

KakNil / Firdaus

Call/ Whatsapp +60176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Cara Sihat Turunkan Berat Badan Dengan Mudah”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam