Semua Tentang Shaklee

Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) Yang Ramai Tak Tahu

Pasti ramai dah kenal dan dah tahu tentang Esp (Energizing Soy Protein) kan? Sudah tentu ramai pengguna Esp. Akan tetapi masih ramai juga sahabat diluar sana yang belum tahu apa sebenarnya kelebihan Esp ni untuk kesihatan kita.

Pada kesempatan ini KakNil nak kongsi sedikit tentang kelebihan Esp yang wajib anda semua ketahui. Energizing Soy Protein (Esp) nu diikhtiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilkan.

Esp satu-satunya produk dipasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Esp ni sesuai untuk semua peringkat umur tua dan muda. Manakala kandungan Indeks Glisemik (G. I) yang rendah iaitu 39, menjadikannya sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis.

Esp

Esp membantu tingkatkan metabolisme dalam proses pembakaran lemak. Esp juga memanjangkan tempoh rasa kenyang dan bertenaga sepanjang hari. Esp juga membantu dalam proses membakar lemak dengan cara membekalkan tenaga kepada otot-otot kita.

Esp juga merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, memgembalikan radian dan kepejalan otot. Memperxepat penyembuhan luka serta mwmgurangkan kesan parut. Esp juga membantu memperbaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua diwajah. Esp adalah kunci awet muda.

Banyak sekali manfaat dan kelebihan Esp bukan? Jadi jangan lewatkan hari anda untuk mengambil Esp sebagai makanan tambahan setiap hari. Anda boleh dapatkan Esp disini. Anda boleh hubungi kaknil disini untuk dapatkan info dan maklumat selanjutnya.

Esp untuk semua

Wanita dan lelaki boleh mengambil Esp ni. Memang anda tidak akan meragukan kehebatan Esp ni. Tiada bahan kimia dan selamat diambil setiap hari.

Jadi jangan segan untuk dapatkan Esp disini ya.

Kaknil +60176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam