Kesihatan Lutut

Tak Rugi Amalkan Ostematrix Setiap Hari

Pastinya sudah ramai yang tahu apa itu Ostematrix. Ostematrix ni produk makanan tambahan dari Shaklee. Ostematrix adalah kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapan nya 99 %. Formulanya unik dibuat daripada mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati, mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan Vitamin D, Zinc, kuprum, manganes dan boron. Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan memghalang endapan sesetengah mineral.

Ostematrix

Kajian telah membuktikan supplement kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan. Ostematrix membantu mengurangkan masalah sakit lutut dan lenguh-lenguh badan. Juga membantu mereka yang alami sembelit dan juga ibu mengandung yang alami masalah tarik urat atau tarik mengkarung.

Ostematrix mengandungi kalsium, magnesium yang membantu mengasimilasi ke dalam tulang dan menguatkannya. Vitamin D untuk menyerapan kalsium dari usus ke dalam darah. Juga ada Zinc, Boron, Kuprum, Manganese yang mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan tulang.

Diantara manfaat kalsium ialah membantu membina tulang dan gigi yang kuat. Penting untuk atasi pembekuan darah. Penting untuk saraf menghantar signal atau pun mesej ke otak. Membantu dalam pengeluaran dan pelancaran saraf. Membebaskan hormon dan bahan kimia untuk pengaktifan enzim. Kalsium diperlukan untuk denyutan jantung normal yang sihat.

istimewa Ostematrix

Manfaat magnesium pula adalah sebagai pemberi tenaga, pengaktif enzim untuk DNA & RNA juga untuk tidur yang lena dan berkualiti serta menstabilkan denyutan jantung.

Jadi memang amat bermanfaat sekali Ostematrix untuk kesihatan tubuh badan kita. Jangan anda lewatkan untuk mengambil Ostematrix setiap hari. Senang ditelan dan juga selamat. Berbentuk tablet kecil putih. Anda yang berminat nak dapatkan Ostematrix, jangan segan untuk menghubungi kami disini. Kami menyediakan pengiriman ke seluruh Malaysia. Juga tersedia pengkhidmatan Cash On Delivery (COD) di area sekitar Batangkali, Ulu Yam, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung dan juga Genting Highland.

Anda boleh hubungi kami di nombor talian dibawah ini.

KakNil/ Firdaus

+60176281787

Anda juga boleh membuat belian secara terus disini.

>>>Klik Disini Untuk Belian Ostematix<<<

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam