Promosi Bulan Ini

Promosi Terhebat Awal Tahun 2020

Tak terasa kita sudahpun memasuki tahun 2020. Awal tahun yang cukup mengujakan bagi kita semua. Hari ini sudah pasti ramai ibu bapa yang menghantar anak-anak ke sekolah. Hari pertama bersekolah setelah sekian lama bercuti. Sudah tentu anak-anak seronok kembali kesekolah dan ibu bapa pun kembali kepada rutin harian.

saatnya kembali ke sekolah

Apa yang istimewa pada bulan ini? sudah tentu promosi Shakle ada untuk anda. Tak pernah digelar sebelumnya Zinc Plus belian sebotol percuma sebotol. Sudah tentu ini hadiah menarik yang perlu anda dapatkan. Berbaloi sekali membeli sebotol dengan hadiah percuma sebotol. Zinc Plus baik sekali untuk anda dan seisi keluarga. Bantu masalah kesuburan bagi lelaki dan juga bantu cepatkan luka sembuh dan kering. Bagi anda yang sering alami masalah kuku cepat patah dan rapuh, rambut gugur, amat disarankan untuk mengamalkan Zinc Plus setiap hari untuk membantu anda mengatasi masalah ini.

Tak ketinggalan Omega Guard juga menggelar promosinya untuk anda. Belian kali ini dengan 2 botol Omega Guard, anda akan mendapatkan 5 % discount dan juga belian 4 set Omega Guard iaitu 8 botol akan mendapatkan sebotol Omega Guard secara percuma. Amat berbaloi sekali bukan? Jadi jangan sampai anda lewatkan kesempatan ini. Omega Guard baik untuk seisi keluarga dari kanak-kanak setahun ke atas hingga dewasa. Omega Guard baik untuk otak, jantung, mata dan juga kulit yang sihat. Omega Guard kaya dengan EPA dan DHA. Sangat dianjurkan untuk diambil setiap hari. Omega Guard juga membantu sesiapa sahaja yang berniat nak turunkan berat badan dan juga inginkan kulit cantik.

Begitu istimewa sekali promosi Shaklee bulan ini. Jadi jangan anda lewatkannya. Jika anda berminat, boleh terus buat belian disini atau boleh menghubungi saya disini untuk bantuan dan belian beserta info lebih lanjut.

KakNil/ Firdaus

sms/whatsapp/call

+60176281787

Tersedia juga pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Serawak. Juga Cash On Delivery (COD) di area Batangkali, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung dan juga Genting Highland sekitarnya. Anda boleh terus hubungi kami untuk dapatkan barang anda secara cepat dan menjimatkan masa anda.

Promosi Januari 2020

Sampai berjumpa lagi di entry akan datang, jangan segan untuk menghubungi di talian yang tertera. In sha Allah kami akan melayani anda secepat mungkin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam