Kesihatan Kanak-kanak

Istimewa Vitalea For Children Yang Patut Anda Tahu

Anda sudah tentu tahu bahawa sekarang Vitalea For Children sudahpun berwajah baru. Kemasan baru yang lebih cantik dan menceriakan. Sekarang pek yang lebih cantik dan juga nampak lebih bergaya. Tahukah anda Vitalea For Children ini adalah dihasilkan khas untuk kanak-kanak agar perkembangan dan pertumbuhan kanak-kanak lebih baik dan nutrisi mereka tercukupi.

Vitalea For Children

Vitalea For Children membekalkan 18 vitamin dan mineral. Dan ada Vitamin C, Kalsium dan Vitamin D, Zinc, Zat besi, iodin, Vitamin A, Vitamin B dan juga magnesium. Setiap hidangan memberikan 100% nilai harian kesemua 8 Vitamin B, C, D dan E. Tanpa bahan pengawet, pemanis atau perasa tiruan, digantikan dengan Xylitol yang tidak merosakkan gigi, bebas gluten dan berperisa anggur yang lazat. Sangat lengkap bukan? jadi memang berbaloi sekali untuk kita berikan Vitalea For Children ini untuk kanak-kanak dirumah.

Berikut ini beberapa manfaat Vitalea For Children untuk kesihatan pertumbuhan dan perkembangan kanak-kanak, diantaranya iaitu:

  • Meningkatkan sistem imun
  • Memberikan tenaga
  • Membantu penghasilan sel darah merah
  • Memelihara sistem saraf dan fungsi otot
  • Membekalkan nutrisi lengkap untuk anak yang pick eater
  • Meningkatkan fokus ataupun tumpuan
  • Menyokong pembentukan tulang dan gigi
  • Memberikan kulit dan rambut yang sihat
  • Membantu mempercepatkan penyembuhan luka
  • Mengelakkan risiko jangkitan
Vitamin untuk kanak-kanak

Jadi tunggu apalagi? jangan sampai anda terlewat untuk berikan Vitalea For Children untuk si manja anda. Kaya akan vitamin dan mineral yang sudah tentu diperlukan kanak-kanak dalam masa pertumbuhan mereka.

Jangan risau, anda tak perlu susah hati dimana untuk dapatkan Vitalea For Children ini, anda boleh hubungi kami agen Shaklee area Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung dan Genting Highland. Anda boleh terus menghubungi kami di nombor talian yang tertera di bawah ini.

Kaknil/ Firdaus

sms/ whatsapp/ call

+60176281787

Selain membuat pengkhidmatan Cash On Delivery (COD) Kami juga buat layanan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Serawak. Hubungi kami segera untuk dapatkan info dan maklumat lanjut.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

2 Comments to “Istimewa Vitalea For Children Yang Patut Anda Tahu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam