Istimewa ResV

Campuran Unik Polifenol dan Resveratrol Yang Perlu Anda Dapatkan

Tahukah anda bahawa sekarang Shaklee sudah mengeluarkan produk bernama ResV yang di formulasikan secara saintifik untuk menyokong dan mengekalkan kesihatan untuk kehidupan yang lebih aktif dan penuh bertenaga.

ResV adalah campuran proprietari semula jadi polifenol dan ekstrak botani dari Anggur Muscadine, Knotweed Jepun, Pati Anggur, Delima, Chebulic Myrobalan, Black Currant, Anggur dan Lobak Ungu. Setiap kandungan di dalam ResV dipilih dan diekstrak dengan teliti. Proses pengekstrakan yang dipatenkan ini mengekalkan bioaktif polifenol. Apa yang anda perolehi adalah manfaat polifenol di dalam setiap softgel.

Didalam ResV ada Anggur Muscadine yang merupakan salah satu buah – buahan alam semula jadi dengan kepelbagaian polifenol yang tidak boleh ditemui di dalam buah-buahan lain. Untuk mengekalkan bekalan anggur muscadine yang berterusan, Shaklee telah memeterai kerjasama jangka masa panjang dengan keluarga pemilik ladang anggur muscadine di California yang komited dalam pertanian mesra alam dan berterusan.

Apakah Polifenol itu?

Polifenol adalah bahan semulajadi di dalam buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Ia juga memberi pelbagai jenis warna kepada buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Polifenol telah dikaji secara meluas dan mempunyai reputasi yang bagus dalam bidang kesihatan.

Kebaikan Polifenol (ResV) diantaranya sebagai berikut:

  • Melindungi kulit dari kerosakan oleh sinaran UV, meningkatkan penghasilan kolagen dan mengurangkan garis halus serta kedutan
  • Menyokong peredaran darah yang sihat terutama untuk jantung dan kolesterol
  • Menyokong tahap gula dalam darah yang sihat serta meningkatkan kepekatan insulin
  • Menyokong detoks yang berkesan
  • Meningkatkan fungsi otak yang sihat, meningkatkan tenaga dan kekuatan otot
  • Mengurangkan risiko kanser
  • Memelihara dan menyokong kesihatan sendi.

ResV ni berbentuk sofgel yang senang untuk ditelan dan diamalkan setiap hari. Amat sesuai bagi mereka yang suka dengan gaya ringkas. Telan sahaja siap. Yang penting khasiatnya yang amat banyak dan juga brkualiti tinggi. ResV ini juga akan memberikan kelegaan dan juga rasa percaya diri yang tinggi pada penggunanya. Contohnya sahaja akan dapatkan kualiti tidur yang optimum dan juga membantu melegakan rasa lenguh-lenguh seharian beraktifitas. Berikut ini beberapa Testimoni para pengguna yang boleh anda lihat.

Testimoni 1.

Tak rasa penat walaupun sudah berjalan jauh. Sentiasa amalkan ResV walaupun bepergian kemana pun.

Testimoni 2.

Sentiasa bertenaga walaupun berjalan jauh, setia amalkan ResV.

Badan bertenaga selepas amalkan ResV

Testimoni 3.

Tidur lena dan badan cergas selepas mengamalkan ResV

amalkan ResV badan cergas dan lebih bertenaga

Testimoni 4.

Amalkan ResV dapat membantu menurunkan berat badan. Buang lemak jahat ang ada dalam badan.

Sejak amalkan ResV berat badan turun dan dapat kawal selera makan

Testimoni 5.

Tidur nyenyak dan lena sampai pagi. Badan rasa segar

Amalkan ResV tidur jadi nyenyak

Testimoni 6.

Tangan makin cantik dan tak seburuk dulu.

kulit tangan menjadi lebih baik selepas amalkan ResV

Testimoni 7.

Power mata turun dan mata rabun berangsur cerah.

amalkan ResV mata kabur berkurangan power

Jadi bagi anda yang nak cuba ResV jangan tunggu lagi. Dapatkan ResV anda segera disini. ResV tiada bahan kimia dan selamat diamalkan setiap hari. Mengandungi bahan-bahan yang berkhasiat dan ada kajian saitifik yang dijalankan oleh saintis dunia. Bagi anda yang nak tahu info lebih lanjut boleh menghubungi kami di talian yang tertera di bawah ini.

KakNil/ Firdaus +60176281787

Untuk anda yang tinggal berdekatan area Batangkali, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland boleh menghubungi kami disini untuk dapatkan pengkhidmatan Cash On Delivery (COD). Kami akan terus mengahantar barang yang anda pesan terus ke depan pintu rumah anda. Lebih menjimatkan masa anda. Kami juga memberikan layanan pos ke seluruh Malaysia termasuk ke Sabah dan Serawak. Jadi jangan segan hubungi kami segera di nombor talian yang tertera.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

One Comment to “Campuran Unik Polifenol dan Resveratrol Yang Perlu Anda Dapatkan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam