Promosi Bulan Ini

Istimewa Belian Vitamin C Bulan Ini

Lama dah tak update blog ni. Banyak hal yang tak dapat di elakkan sehingga lama tak dapat update menulis dalam blog ini. Sekarang ini kita mengalami masalah wabak Covid 19 yang meluas dan dirasai semua orang di dunia.

Penting untuk kita sentiasa menjaga kebersihan diri dan juga menaati SOP yang ada. Tidak keluar rumah jika tiada urusan, membuat kerja dari rumah lebih baik. Sentiasa amalkan budaya hidup sihat dan jangan lupa kuatkan antibodi tubuh badan anda dan seisi keluarga.

Vita C Plus

Kebetulan sekali bulan ini ada promosi Vitamin C untuk anda semua. Shaklee memberikan sebuah mask dan juga stiker kereta cantik untuk anda setiap belian 5 botol Vita C Plus. Berbaloi sangat kan? Bukan setakat itu sahaja, anda juga akan mendapatkan percuma keahlian dan juga percuma penghantaran.

Banyak manfaat Vita C Plus untuk tubuh badan kita

Banyak manfaat Vita C Plus ni untuk kesihatan dan kecantikan kita. Baik untuk kulit, organ, juga hadirkan kebahagiaaan. Jangan sampai anda lewatkan promosi Vita C Plus kali ini. Rugi jika anda tak ambik.

Anda boleh hubungi kami disini untuk dapatkan Vita C Plus ini. Jangan segan untuk menghubungi kami, kami ada menyediakan pengkhidmatan Cash On Delivery (Cod) ke area Batangkali, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung, Ulu Yam, Antara Gapi, dan Genting Highland. Dan tentu bagi anda yang berada jauh dari kawasan kami, jangan risau kerana kami juga membuat penghantaran secara pos keseluruh malaysia termasuk Sabah dan Serawak. Yang penting hubungi kami segera.

Dapatkan Promosi bulan ini

Hubungi kami di sini

Kaknil/Firdaus 0176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam