Semua Tentang Shaklee

Pentingnya Naikkan Sistem Imun Tubuh Badan, Elak Gangguan Yang Berbahaya

Memang zaman sekarang amatlah perlu lebih berhati-hati dengan kesihatan. Penting untuk kita sentiasa memastikan kesihatan kita dan orang tersayang terjaga. Disamping banyaknya jangkitan yang terjadi akibat penularan Covid 19, kita perlu memastikan pemakanan dan gaya hidup yang lebih sihat dan seimbang. Tak seperti masa dahulu yang tiada wabak covid 19, kita bebas kemana sahaja tanpa memakai mask ataupun penjagaan kesihatan lainnya. Tak perlu ada perjarakkan sosial, dan juga boleh bersentuhan dengan orang lain. Namun kini hal itu sama sekali tidak dibolehkan demi kesihatan kita dan orang lain. Apabila kita lakukan itu juga, maka akan naas jadinya. Kita akan dapat jangkitan bahkan mengancam nyawa.

Oleh itu kita haruslah sentiasa beringat untuk melakukan segala peraturan dan norma baru untuk memastikan kesihatan kita dalam keadaan baik. Pengambilan Vitamin amatlah sangat digalakkan pada masa sekarang ini. Selain itu juga penting kita untuk patuh dan taat saranan dan perintah kerajaan. Juga menjaga gaya hidup yang sihat dan seimbang. Kaknil nak mengajak kawan semua untuk mengamalkan Vita C Plus untuk anda dan orang tersayang dirumah. Vita C Plus ni bantu kita lebih sihat dan bertenaga juga tingkatkan sistem imun tubuh badan kita. Amalkan setiap hari untuk kesan yang terbaik.

Vita C Plus

Mencegah lebih baik dari mengubati

Kali ini kaknil kenalkan anda dengan Vitamin C yang sentiasa kaknil ambil untuk bantu tingkatkan sistem imun tubuh badan. Bukan sahaja bagus sebagai antioksidan, ianya juga baik untuk kulit yang sihat dan cantik.

Kita kena jaga kesihatan untuk melawan pelbagai jangkitan dan penyakit terutama pada saat musim pandemik sekarang ini. Apalagi mereka yang mempunyai pelbagai risiko dan penyakit yang berbahaya seperti darah tinggi, kencing manis, gout, jantung, mahupun penyakit berbahaya lainnya yang boleh menurunkan sistem imun lebih cepat.

Anda patut cuba ya. Anda juga boleh hubungi kaknil disini untuk mendapatkannya. Jangan segan jangan malu, hubungi kaknil di nombor talian yang tertera. Kaknil juga ada buat Cash On Delivery (COD) diarea sekitar batangkali, Rasa, Bukit beruntung, Kuala kubu Bharu, AntaraGapi dan juga Genting Highland. Terus dail nombor talian kaknil dan kaknil akan membantu anda segera.

Vita C Plus

KakNil / Firdaus

0176281787

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam