Monthly Archives: October 2022

Pengedar Sah Shaklee Batangkali, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu Dan Genting Highland

Assalam sahabat semua,

Bagi anda yang tercari-cari pengedar sah shaklee area Batangkali, Uluyam, Rasa, AntaraGapi, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu dan Genting highland, anda boleh menghubungi kami disini.

 

Produk Shaklee

Kami menyediakan penghantaran Cash On Delivery (COD) terus ke rumah anda atau ke area yang anda inginkan. Produk kami ready stok dan boleh terus anda dapatkan. Kami juga memberika maklumat lanjut yag anda perlukan tentang produk dan juga menyediakan bimbingan untuk anda yag berniat membuat bisnis shaklee ini sebagai perniagaan.

Jangan malu dan ragu, hubungi kami disini untuk membantu anda lebih sihat dan cergas setiap hari. Terbuka juga untuk permulaan bisnis untuk anda yang berniat menambah pendapatan bersama kami. Latihan dan sokongan akan diberikan secara percuma sahaja.

Jadi jangan tunggu lagi, hubungi kami segera disini.

Kaknil/ Firdaus +60176281787

Carotomax Kini Bertukar Nama Menjadi Carotomix

Tentu sahaja anda sudah lama kenal Carotomax kan? Carotomax yang selalu kita ambik sebagai Vitamin antioksidan yang sangat baik untuk kesihatan mata dan juga tingkatkan antibodi tubuh badan kita.

Sekarang ini Carotomax di ganti nama menjadi Carotomix, Shaklee memanfaatkan perlindungan oksida yang ditemui dalam buah-buahan, sayur – sayuran dan tumbuhan dengan mengasingkan dan menyalurkan pelbagai bentuk karotenoid semula jadi.

Carotomix adalah Pati campuran semula jadi yang unik untuk menyokong kesihatan penglihatan kita. Karotenoid adalah pigmen berwarna terang semula jadi yang terdapat dalam buah – buahan dan sayur – sayuran serta kaya dengan kebaikan antioksidan.

4 karotenoid Penting

  • Lutein (5.5mg)

Satu daripada dua karotenoid utama yang ditemui pada retina anda. Meningkatkan ketajaman penglihatan serta melindungi mata anda dari cahaya biru daripada skrin yang menyebabkan mata kabur, penat dan kering.

  • Alfa Karotene (0.85mg)

Penting untuk penghasilan vitamin A. Ia meningkatkan penglihatan dalam cahaya malap dan melegakan kekeringan mata dengan menggalakkan penghasilan air mata.

  • Likopena (5mg)

Karotenoid yang mempunyai aktiviti antioksidan yang paling kuat. Melindungi mata daripada tekanan oksidatif dan menyokong penuaan mata yang sihat.

  • Beta Karotene (1.8mg)

Carotomix membekalkan karotenoid penting termasuk alfa dan beta karotena, Likopena dan Lutein daripada ekstrak pekat. Carotomix membekalkan 13.34mg karotenoid dalam setiap hidangan.

Tahukah Anda?

Penyelidik di Universiti Harvadr mendapati bahawa pengambilan suplemen yang mengandungi 6mg LUTEIN setiap hari mampu mengurangkan risiko Degenerasi Makula sebanyak 43%.

 

 

 

Sangat baik sekali manfaat Carotomix ini untuk kesihatan kita. Bukan setakat untuk kesihatan mata, tapi ianya juga bantu kita lebih sihat dan cantik dengan kulit yang sihat. Tingkatkan sistem imun tubuh badan juga. Tak rugi anda amalkannya setiap hari. Memang berbaloi sekali. Amalkannya untuk anda dan seisi keluarga.

Dapatkan Carotomix anda disini. Hubungi kami agen sah shaklee anda. Bagi anda yang berada di area Batangkali, Ulu Yam, Antara Gapi, Rasa, Kuala Kubu Bharu, Bukit Beruntung dan juga Genting Highland anda boleh terus menghubungi untuk urusan Cash On Delivery (COD). Bagi anda yang berada di luar kawasan kami, kami akan menghantar pesanan anda melalui pos termasuk Sabah dan Serawak.

Hubungi kami segera disini untuk belia dan info lanjut.

Kaknil/ Firdaus +60176281787

Apa Kabar Anda Hari Ini

Alhamdulillah akhirnya dapat kembali menulis setelah sekian lamanya. Banyak perubahan yang ada dalam blog ini. Banyak data yang hilang, tapi tak mengapa kita akan betulkan sedikit demi sedikit. Yang penting kita mula kembali. Apa kabar anda semua? semoga sihat hendaknya. Zaman selepas pandemik Covid  ini banyak menyisakan elbagai cerita diantara kita. Namun semua itu ada hikmah disebaliknya. Semoga kita semua akan lebih kuat dan sabar dalam setiap langkah ke depannya, aamiin

Maaf blog ini baru sahaja dipulihkan setelah banyak file yang hilang. Dan belum semua entry saya betulkan. Moga akan pulih segera.

Cukup sedikit intro untuk anda tahu bahwa blog ini telahpun wujud semula. Doakan saya dapat konsisten untuk menulis selepas ini. Terima kasih.