7 Tips Kurus Dengan Cepat Dan Selamat

Menjadi kurus sihat adalah idaman semua wanita. Dan sudah tentu sekali dengan pakej berat badan yang ideal dan rupa paras yang cantik. Banyak cara yang dilakukan agar dapat memenuhi hasrat ini. Kadang ada sesetangah wanita berbelanja hingga ratusan ribu ringgit hanya untuk mendapatkan berat badan yang ideal dan tubuh badan yang cantik. Tapi kadang kaedah yang dilakukan memudaratkan kesihatan.

Turunkan berat badan dengan cara cepat

Tak salah kita nak cantik dan menawan akan tetapi kena lah juga melihat situasi dan keadaan diri sendiri. Tidak menjadi masalah bagi mereka yang ada kewangan yang baik akan tetapi bagi mereka yang tak berkemampuan, hal ini akan terasa berat. Ada cara yang lebih selamat untuk anda amalkan agar dapat berat badan ideal tanpa harus mengeluarkan wang yang banyak. Dan cara ini juga terbukti lebih berkesan dan tiada bahaya. Kali ini kaknil nak berkongsi idea untuk sahabat semua bagaimana nak kurus dengan cepat. Cara ini amat sederhana, selamat dan tidak menimbulkan apa-apa kerisauan.

Diantara Tips Kurus Dengan Cepat Dan Selamat

  • Perbanyakkan makanan yang mengandungi protein
  • Elak mengambil gula berlebihan, seperti minuman dan makanan yang manis. Lebih baik jika anda memperbanyak mengkonsumsi air putih biasa sahaja
  • Makan makanan yang kaya serat seperti sayuran dan buah-buahan dan juga makanan rendah lemak
  • Bersenam secara teratur
  • Tidur yang cukup agar anda sentiasa cergas dan bertenaga. Amalan tidur yang sihat diantara 7 sampai 8 jam
  • Amalkan Set kurus Shaklee secara konsisten
  • Elak tekanan (Stress berlebihan). Jangan terlalu banyak pikiran dan buat diri anda ceria sentiasa.

Bagi kaknil, nak kurus ni boleh sahaja akan tetapi kita kena realistik juga. Mana mungkin kita akan kurus dengan masa yang singkat. Sudah tentu kita kena buat amalan untuk menjadikan kurus dengan cara yang tepat dan konsisten. Barulah ianya akan berkesan kepada tubuh badan kita. Anda boleh cuba tips yang kaknil kongsikan dan lihat sendiri bagaimana ianya berkesan pada tubuh badan anda.

Uruskan plan anda untuk kurus cepat

Dalam list tips kurus diatas, ada amalan pengambilan set kurus shaklee secara konsisten. Anda yang belum tahu apa itu set kurus shaklee, anda boleh baca dan teliti huraian yang kaknil tuliskan ini untuk anda semua. Set kurus shaklee yang selalu kaknil amalkan dan juga ramai customer yang sudah merasakan kesannya. Diantara set kurus ini adalah Hello New You Set. Set ini terdiri dari Omega Guard, Cinch Shake Latte, Herb Lax dan juga Lecithin. Set ini memang terbukti dan terbaik untuk bantu kita turunkan berat badan. Dan mendapatkan kesihatan yang baik.

Kandungan Hello New You Set

  • Lecithin

Lecithin bantu pecahkan lemak dan kolesterol. Bantu penyerapan vitamin larut lemak. Membantu mengurangkan masalah sembelit. Pengelmulsi lemak dalam salur darah dan mengawal masalah kolesterol serta membantu mengurangkan berat badan. Tambahan Lecithin juga bantu kuatkan daya ingatan lebih baik. Serta mencantikkan kulit. Lecithin berasaskan soya non-GMO.

  • Herb Lax

Herb lax ni amatlah sesuai untuk mereka yang nak kurus sebab sangat membantu dalam masalah sembelit, sebagai laksatif semula adi, bantu kurangkan penyerapan lemak dalam organ, buang toksik dan lemak dari badan, bantu kurangkan masalah bau mulut, bantu cuci usus secara lembut dan semulajadi. Serta bantu kempiskan perut. Membantu turunkan berat badan. Campuran proprietari Herb Lax termasuk daun Senna, yang digunakan secara tradisional sebagai laksatif semulajadi.

  • Omega Guard

Membantu kita menurunkan berat badan berlebihan, menggalakkan kadar kolesterol yang sihat serta menstabilkan tekanan darah. Omega guard juga mencegah kanser dan baik untuk masalah kulit dan alahan. Bantu bakar lemak dan turunkan kolesterol jahat dalam badan.

  • Cinch Shake Latte

Cinch Shake membantu kita kenyang lebih lama. Cinch Shake ni ialah protein soya yang berkualiti tinggi dan juga non GMO. Bantu kempiskan perut. Cinch mengandungi Luecine untuk membina otot semasa menurunkan berat badan. Ianya juga berfungsi sebagai meal replacement. Istimewa Cinch bantu kita kehilangan inci dengan lebih cepat. Cinch membekalkan tenaga yang berpanjangan. Jadi selama berpuasa kita tetap bertenaga dan boleh lakukan aktifiti dengan penuh semangat sepanjang berpuasa. Cinch juga elak kulit menggelebeh.

Set Hello New You

Jadi jangan runsing memikirkan bagaimana nak kurus dengan cepat dengan cara yang selamat. Anda boleh ikuti tips yang kaknil kongsikan. Jangan lupa untuk dapatkan Set Kurus Shaklee dengan amalkan set Hello New You untuk anda. Jangan risau, anda boleh dapatkan Set ini disini. Atau terus hubungi kaknil untuk dapatkannya ditalian yang tertera di bawah. Mudah-mudahan dengan usaha berterusan dan tetap konsisten buat amalan tips kurus dengan cepat setiap hari, anda akan dapatkan berat badan yang anda inginkan. In Sha Allah aamiin.

Klik di Pautan ini >>>Beli Set Hello New You Disini

Bagi anda yang berada di area sekitar Batangkali, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland, anda boleh mendapatkan pengkhidmatan Cash On Delivery (COD) dari kami agen sah shaklee. Kami akan berjumpa anda ditempat yang telah disetujui atau kami terus menghantar produk Set Kurus Dengan Cepat Dan Selamat terus ke depan pintu rumah anda.

KakNil/ Firdaus No Phone +60176281787, Agen Shaklee Anda.

Anda boleh hubungi kami juga di Facebook dan juga instagram 

#NextLevelBlogging #Blogmegashaklee #ShakleeThrive2023 #ShakleeTriumph2023

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Related Posts

Set Hello New You Bantu Kurus Bergaya

Semua wanita sudah tentu nak tampil kurus dan bergaya. Tapi kadang kita tak tahu macamana nak tampil kurus bergaya sesuai keinginan kita. Kita kena tahu bahwa masing-masing…

Spread the love

Meriah Raya Dengan Shaklee

Assalamualaikum kepada semua sahabat kaknil, apakabar anda semua di hari ini. Tak sangka kita dah berada di pagi raya yang indah dan ceria bersama orang tersayang. Kaknil…

Spread the love

Apa Itu Intermittent Fasting? Selamat Tak Untuk Kita Amalkan?

Pernah dengar tak istilah Intermittent Fasting? jujur KakNil memang baru sahaja dengar istilah ni. Tak pernah laluinya juga. Rupanya ramai orang yang dah buat Intermittent Fasting ni….

Spread the love

4 Sekawan Yang Bantu Buang Lemak Jahat Dalam Badan

Kalau cakap pasal diet, memang akan terbayang suasana penuh dengan senaman, berlapar dan juga aktifiti sukan. Macam banyak benda yang kena buat agar tetap dapat jaga berat…

Spread the love

Cara Kurus Selamat Berkesan Tanpa Risau Efek Samping

Pada zaman sekarang macam-macam  jenama produk untuk kuruskan badan beredar dipasaran. Ada yang hanya kata boleh kurus dalam seminggu sahaja, ada yang sebulan, ada yang sebotol ,2…

Spread the love

This Post Has One Comment

Leave a Reply

%d