Jom Dapatkan Peluang Insentif Shaklee Malaysia

Pejam celik-pejam celik tak terasa kaknil sudahpun nak memasuki 10 tahun sebagai pengguna Shaklee dan juga sebagai agen sah shaklee. Dalam masa 10 tahun ini sudah tentu banyak pengalaman yang telah pun kaknil rasakan bersama Shaklee. Buat bisnes ni memang kadang ada pasang surutnya. Bohong lah kalau kita sentiasa berada di atas selalu, sudah pasti kadang ada masa kedaan tak memihak. Tapi itulah yang dinamakan cabaran dalam kita berniaga. Dengan adanya cabaran tersebut akan buat kita lebih kuat dan lebih matang dalam menghadapi apapun situasi dalam bisnes.

bersama Team iREACH

Seperti dalam entry kaknil sebelum ini, dulu kaknil hanya sebagai pengguna tegar produk shaklee yang akhirnya menceburi bisnes shaklee. Kebaikan produk dan kesan yang baik pada kesihatan kami sekeluarga yang buatkan kaknil terjatuh cinta dengan shaklee. Macam sayang pulak kalau kaknil tak kongsikan kebaikan produk shaklee ini pada orang lain. Produk yang elok sangat untuk kesihatan. Seboleh-bolehnya lah kita war-war kan kepada semua kebaikannya agar semua orang juga dapat mengecapi kesihatan yang baik. Terlepas dari itu semua, kaknil nak juga nak ajak semua sahabat untuk dapat rasai Insentif Shaklee yang telah kaknil terima. Dalam bisnes Shaklee ini, kita akan dapat kelainan. Sudah tentu dalam berbisnes, kita akan dapat manfaat dari apa yang kita lakukan. Dalam Shaklee pun tidak ketinggalan. Banyak insentif shaklee yang boleh kita dapatkan.

Ada 3 jenis insentif yang boleh kita dapatkan daripada Shaklee

 •  Wang tunai. Wang tunai ni kita akan dapat daripada untung runcit sehingga 33%. Juga ada bonus kepimpinan sehingga 6 paras dan infiniti bonus sehingga 1.5% serta bonus peribadi sehingga 21%. Semakin banyak sales anda dan group anda, maka semakin banyaklah bonus yang anda akan terima.

 • Kelayakan untuk Program subsidi kereta. Menjadi Supervisor atau pangkat yang lebih tinggi yang efektif dan mencapai salah satu daripada keperluan UV kereta. Kelayakan berdasarkan Uv.
 • trip perjalanan regional mahupun international. Sebaik sahaja anda mencapai tahap Supervisor, anda telah mula mengumpul kredit bagi program Konvensyen Shaklee, dimana ia menawarkan latihan, motivasi, pengiktirafan, keseronokan dan kegirangan. Setiap tahun pemimpin Jualan yang layak akan mendapatkan peluang menyertai konvensyen Shaklee yang diadakan di dalam mahupun di luar negara.
Trip konvensyen

Dan Shaklee telahpun membayar lebih daripada $7 billion komisyen kepada para shaklee independent distributornya di seluruh negara dan menawarkan produk-produk yang membawa perubahan kepada orang ramai.

Jadi apa yang membuat kaknil masih bertahan dalam Shaklee?

 • Bisnes Shaklee boleh bantu kita memperbaiki taraf kesihatan yang baik melalui produk supplement yang di iktiraf di dunia (melalui kajian saintifik dan journal yang diterbitkan).
 • Melalui Shaklee juga kita berpeluang untuk meningkatkan taraf kehidupan dari segi ekonomi dan gaya hidup.

6 Step Mencapai Income 4 Angka Dengan Shaklee

 1. Bulan Pertama buat 150UV,  bonus RM24
 2. Bulan kedua 300UV,  bonus RM76
 3. Bulan ketiga 600UV,  bonus RM210
 4. Bulan keempat 1200UV, bonus RM530
 5. Bulan kelima 2000UV, bonus RM1100
 6. Bulan keenam 3000UV, bonus RM2100

Macamana nak buat 150UV? anda boleh jual 1 botol Vivix dan 1 kotak Collagen Plus dapat 181UV. Bulan berikutnya gandakan jadi 2 setiap satu dan seterusnya. Boleh cuba kan?

Pendapatan minima pemimpin jualan shaklee

Pendapatan minima tahunan ikut rank. Nampak tak bukan calang-calang ya pendapatan para pemimpin ini. Sebab tu ramai yang berjaya dalam Shaklee ini. Kita jangan pandang orang lain, tumpukan pada kita sendiri untuk mencapai matlamat kita. Tiada yang mustahil jika kita nak berusaha, betul kan? Jadi jangan bantutkan impian anda. Raih dan gapainya segera.

Setakat kaknil join Shaklee ini, memang tak pernah lagi Shaklee lewat bayar bonus dan akan ada sentiasa plan dan insentif baru untuk para pengedarnya. Peluang Shaklee memang jelas tinggal kita sahaja untuk mencapainya.

“Masa depan anda bergantung pada apa yang anda pilih”

Jadi jangan tunggu lagi, jom bersama-sama kaknil untuk raih impian kita bersama dalam satu team. Tiada yang mustahil dalam dunia ini kalau kita mahu berusaha. Anda boleh menghubungi kaknil disini untuk dapatkan info lanjut dan juga keahlian dalam bisnes Shaklee dan seterusnya akan dapatkan juga insentif Shaklee bersama-sama. Hubungi kaknil di nombor talian yang tertera di bawah. Jangan malu ataupun segan untuk menghubungi kaknil disini, siapa tahu andalah pathner yang selama ini kaknil cari.

Jom Dapatkan Insentif Shaklee Disini dan jadi Pengedar Shaklee Yang Sah.

KakNil/ Firdaus No Phone +60176281787, Agen Shaklee Anda.

Anda boleh hubungi kami juga di Facebook dan juga instagram 

#NextLevelBlogging #Blogmegashaklee #ShakleeThrive2023 #ShakleeTriumph2023

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Related Posts

Cara Mudah Untuk Renewal Keahlian Shaklee

Assalamualaikum, salam sejahtera untuk semua sahabat. Apakabar anda hari ini? semoga semua sihat. Berjumpa lagi kita dalam entry kali ini. Kali ini Kaknil akan bahas serba sedikit…

Spread the love

Seronoknya Dapat Cash Rebate Dan Makan Vitamin Percuma

Jika kita bercakap pasal cash rebate pastinya semua orang akan suka. Cash Rebate merujuk kepada pemulangan sebahagian daripada jumlah wang yang anda telah dibelanjakan. Ia merupakan satu…

Spread the love

Shaklee Bisnes Online Terbaik Malaysia

Sebenarnya banyak bisnes online yang boleh dilakukan untuk membantu kita menjana pendapatan sampingan. Tapi kita kena pandai memilih dan meneliti bahawa bisnes online tersebut baik untuk kita…

Spread the love

Seronoknya Dapat Duit Raya Awal Dari Shaklee

Alhamdulillah tak terasa bulan Ramadhan akan menjelang tak lama lagi. Sudah tentu semua orang tidak terkecuali Kaknil sendiri sudah buat banyak persiapan untuk menyambutnya. Dalam keseronokkan menyambut…

Spread the love

AJAL MAUT REZEKI DITANGAN ALLAH SWT

Pagi ini saya telah mendapatkan satu pesanan ringkas mengatakan bahwa salah seorang keluarga dekat ada yang telah dijemput oleh Allah Swt, rasanya macam tak percaya. Baru sahaja…

Spread the love

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *