Testimoni Shaklee Saya Untuk Anda Semua

Assalamualaikum, selamat petang untuk sahabat semua. Semoga dalam keadaan sihat sejahtera, aamiin. Dalam entry kali ini kaknil nak berkongsi dengan anda semua tentang testimoni shaklee saya. Kaknil dah amalkan Shaklee lebih kurang dalam 10 tahun. Masa yang lumayan lama juga kan? Alhamdulilah selama 10 tahun menggunakan produk Shaklee ni banyak perubahan dalam kesihatan yang kaknil dan keluarga rasakan. Cerita awal kami sekeluarga mengenal Shaklee dulu kerana anak kaknil yang sulong menderita sembelit dan susah nak membuang.

Awal Mengenal Shaklee

Alhamdulillah dapat jumpa Meal shakes Shaklee ketika itu dan sembelit kak Rania pun dah berangsur pulih dan sampai sekarang tiada sembelit. Anak-anak kaknil memang suka sangat Meal shakes kerana rasanya yang lazat dan juga menyihatkan. Kanak-kanak memang akan suka dengan Meal shakes ni. Perisa vanila Ye, jadi memang wangi je. Pada sahabat kaknil yang ada anak susah nak membuang, memang kena cuba mealshakes ni. In Sha Allah boleh membantu. Sampai sekarang anak-anak  Kaknil memang tak pernah tinggal ambik Mealshakes ni. Banyak sangat perubahan ang terjadi pada mereka khususnya dari segi pemakanan. Jadi sahabat semua jangan lupa untuk cuba ye. Jangan risau, anda boleh buat belian Meal shakes pada link yang ada kat bawah entry ni. Kaknil akan letakkan link agar anda senang nak buat belian nanti. Klik sahaja link di bawah entry ini ya.

Mealshakes

Testimoni Shaklee Saya

Baik kembali kepada testimoni shaklee saya, kaknil masa mengandung anak kedua ada kencing manis. Sudah pasti kaknil amat risau, jadi kaknil cuba Set hamil shaklee agar boleh bantu kaknil untuk kontrol kencing manis semasa mengandung. Alhamdulilah semua berjalan lancar dan tiada masalah apa-apa yang serius sampai bersalin. Nah yang best dalam set Shaklee ni ada set untuk menyusu. Set menyusu Shaklee ni kita boleh amalkan Esp dan Alfalfa. Kedua produk ini ada dalam set berpantang shaklee. Dalam berpantang memang terasa ringan dan sangat bertenaga. Yang paling bestnye susu badan meriah dan banyak untuk baby.

Kaknil memang sangat berpuas hati ambik set berpantang dari shaklee ni. Sebab banyak buat perubahan pada tubuh badan kaknil. Walaupun dalam berpantang, akan tetapi badan rasa sangat ringan dan bertenaga sentiasa. Yang paling best luka cepat kering. Dan darah pun lancar. Bila dibandingkan dengan ketika berpantang anak sulung, kaknil rasa berpantang anak kedua dan ketiga lebih cergas dan susu badan melimpah ruah. Namanya ibu menyusui pasti akan kurang tidur kan? Tapi kaknil rasa macam tidur pun cukup dan lena, sebab baby kurang meragam dan kenyang minum susu. Memang terbaik lah kesan set berpantang shaklee ni. Anda sahabat memang harus cuba set berpantang shaklee bila anda berpantang nanti ye.

Set berpantang shaklee

Set berpantang shaklee terdapat didalamnya pelbagai produk Shaklee seperti Esp, Alfalfa, Vita C Plus, B complex, Ostenutrix, Omega Guard dan juga Vita-Lize. Anda akan rasakan kesan yang sangat mengunakan ke atas tubuh badan bila amalkannya. Dalam gambar diatas merupakan kemasan produk shaklee yang lama, yang sekarang dah berubah kemasan ya sahabat. Sekarang kemasan bertukar menjadi berwarna dasar putih.

produk shaklee dengan kemasan baru

Diantara kebaikan set berpantang shaklee diantaranya iaitu:

  • B Complex, bantu kurangkan stress ataupun tekanan dan menghadirkan mood ceria.
  • Esp, bantu berikan tenaga dan hasilkan susu ibu.
  • Ostenutrix, elak sembelit dan berikan kecukupan kalsium untuk ibu dan baby.
  • Alfalfa, meriahkan dan pekatkan susu ibu serta sebagai kacip fatimah.
  • Vitalea/ Vita-Lize, multivitamin berikan tenaga dan pulihkan seluruh badan. Elak masalah anemia.
  • Zinc, cepatkan proses luka sembuh. Bantu masalah keguguran rambut an kuku yang rapuh.

Jangan juga risau akan kenaikan berat badan kerana set ini pun dapat membantu kita untuk maintain berat badan kita. Anda akan dapatkan banyak kebaikan dalam mengamalkan set ini. KakNil sarankan anda yang akan bersalin tak lama lagi, jangan lupa sedia set berpantang shaklee segera ye. Memang akan banyak membantu ibu-ibu berpantang dengan lebih segar dan bertenaga. Dan set berpantang ini dapat anda gunakan sehingga 3 bulan. Jangan malu untuk hubungi kaknil disini untuk mendapatkan info lanjut tentang set berpantang shaklee ini. Hubungi kaknil terus ditalian yang tertera di bawah.

Oh ya sahabat, melalui entry kali ini iaitu berkenaan testimoni shaklee, doakan agar saya berjaya mendapatkan  hadiah istimewa tajaan dari www.anakkuwira.com ye sahabat, terima kasih sebelumnya.

Set berpantang Shaklee ni memang berbaloi anda amalkannya. Jom dapatkannya disini. Jadi jangan malu untuk hubungi kaknil agen sah shaklee anda disini untuk dapatkannya.  Terus klik link yang ada di bawah ini atau terus hubungi nombor talian yang tertera. Anda yang berada di area kawasan Batangkali, Ulu yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland sekitarnya boleh dapatkan pengkhidmatan Cash On Delivery (COD) dari kami.

Jom Dapatkan Insentif Shaklee Disini dan jadi Pengedar Shaklee Yang Sah.

<<<Saya Nak Beli Set berpantang klik disini <<<

>>>Klik Disini Untuk Belian >>>Saya NAK Beli MEALSHAKES Disini<<<

KakNil/ Firdaus No Phone +60176281787, Agen Shaklee Anda.

Anda boleh hubungi kami juga di Facebook dan juga instagram 

 

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

%d