Vivix Shaklee Mengandungi Bahan Terbaik

Tahukah anda dengan Vivix Shaklee? apa tu Vivix Shaklee? mesti ada yang belum tahu apa itu Vivix Shaklee kan? baiklah pada entry kali ini kaknil akan berkongsi pada sahabat semua apa itu Vivix. Sebelum ni ada juga kaknil membahas tentang Vivix Shaklee ni tapi file Vivix dalam blog yang lama dah hilang. Jadi kaknil akan tuliskan kembali pada blog baru ini. Vivix Shaklee ni adalah produk Shaklee andalan yang mengandungi tinggi antioksidan dan juga anti aging. Vivix Shaklee ni berupa cecair pekat berwarna merah yang amat sedap jika diminum. Rasanya manis masam kelat tapi sedap. Memang anda akan ketagih bila meminum Vivix Shaklee ni.

Vivix ni boleh diambil pada malam saat nak tidur mahupun awal pagi. Cukup 5ml setiap kali atau bersamaan dalam 1 sudu teh. Kita boleh ambik Vivix ni begitu sahaja ataupun boleh masukan dalam secawan air dan kacau lalu minum. Ataupun cara yang lebih membuat keceriaan dengan letakkannya ada ais cream anda. Apapun cara makannya yang pnting khasiat Vivix ni amatlah super. Memang sesiapa yang belum mengambil Vivix tak tahu alangkah bestnya ambik Vivix ni. Jika anda telah cuba, mesti akan terus jatuh cinta. Banyak kesan baik ambil Vivix ni. Diantara yang paling kentara pernah kaknil rasa iaitu dapat tidur dnegan lena. Badan pun rasa lebih bertenaga. Jadi kalau nak tahu lebih lanjut khasiat Vivix ni, anda harus cuba ya.

Vivix Shaklee

Kandungan Vivix Yang Istimewa

  • Anggur Muscadine, anggur Muscadine mengandungi banyak antioksidan fitokimia bermanfaat yang membantu melindungi sel daripada kesusahan Radikal bebas. Menurut Harvard School of Public Health, makan makanan yang kaya dengan antioksidan menunjukkan dapat membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, Alzheimer dan penyakit kronik lainnya.
  • Purple Carrot. Mempunyai sumber vitamin A terbaik dan phytokimia termasuk carotenoid, phenotic, dan lainnyam. Mempunyai kandungan asid klorogenik yang tinggi. Ia mampu kurangkan diabetis. Memberi kesan pada saluran darah, platelet dan hipoprotin yang ber kebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.
  • Japanese Knotweed. Mengandungi polifenol utama dipanggil resveratrol.
  • Europian Elderberry. Mengandungi polifenol aktif seperti antosianin yang menawarkan ciri antioksidan anti kedatangan dan antivirus.

Benarkah Vivix Dapat Melawan Kanser?

Rahsia didalam kehebatan Vivix ini terletak pada bahan yang dipanggil Resveratrol iaitu sejenis bahagian tumbuhan yang dipanggil polyphenols. Komponen ini mempunyai bahan antioksidan yang sangat tinggi yang mampu memelihara badan daripada merasakan DNA yang boleh menyebabkan risiko seperti kanser dan penyakit jantung.

Dalam satu kajian pada tahun 2008 pada kultur sel, Resveratrol membantu menyekat perkembangan kanser payudara di peringkat awal. Diterbitkan dalam Penyelidikan Pencegahan Kanser, kajian it mendapati Resveratrol membantu menghalang estrogen dari bertindak balas dengan molekul DNA dan membentuk sebatian yang menandakan permulaan sel kanser.

Ramai orang bertanya bagaimana Vivix membantu mengurangkan risiko kanser?

Vivix Shaklee merendahkan rate pemendekan telomere dan sekaligus memperbaiki sel DNA manusia. Telomere ini adalah bahagian paling hujung kromosom manusia. Apabila telomere semakin pendek, sel tidak akan dapat membahagi lagi. Ini dipanggil sebagai “senescent” atau mati.

Menurut laporan kajian terbaru yang dibuat oleh Universiti of Missouri pada Oktober 2013, lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit di rawat menggunakan gabungan Resveratol (kandungan utama Vivix) dan radioterapi berbanding rawatan dengan radioterapi sahaja.

Vivix Shaklee merendahkan asid urik penyebab gout. Kajian di Havard Universiti mendapati kandungan Resveratrol yang dijumpai dalam grapes dan Japanese Knotweed (Poly Hanum Cuspidatum) sebagai antioksidan terbaik untuk merendahkan paras asid krik dalam badan. Dan kedua bahan ini ada dalam Vivix Shaklee.

Mengapa Vivix menjadi pilihan tepat untuk ibu bapa dan warga tua

  • Vivix mudah ditelan kerana ia adalah cecair
  • Tindakannya hingga ken peringkat DNA
  • Membantu memulihkan sel rosak sebabkan penyakit kronik
  • Responnya cepat kerana antioksodan yang kuat
  • Memberi tenaga tambahan bantu menguatkan badan
  • Membantu badan lebih awet muda.
3 Fakta menarik tentang Vivix Yang Anda Mesti Tahu.
  1. Para saintis Shaklee mengambil masa bertahun-tahun untuk menghasilkan Vivix. Bukan 3 bulan, bukan 6 bulan dan bukan 12 bulan.
  2. Salah satu kandungan Vivix adalah makanan syurga dan disebutkan di dalam Al Quran. Iaitu anggur.
  3. Vivix tidak beku apabila diletakkan di peti ais beku. Kandungan Vivix asli dan tiada perisa atau pewarna tambahan.
Bagaimana Vivix bertindak ke atas sel tubuh manusia?
  • Cell Defence. Mempertahankan sel yang mudah rosak dan berpenyakit.
  • Cell Energy. Memberi tenaga kepada sel yang lemah.
  • Cell Repair. Membaiki sel yang telah rosak
  • Cell performance. Meningkatkan prestasi sel.
Siapa yang perlu kan Vivix?
  • Lelaki/wanita berumur 18 tahun ke atas
  • Pasangan ikhtiar sebut dan hamil
  • Ikhtiar berhenti merokok
  • Ibubbersalin/cerita mahupun normal
  • Luka akibat kemalangan atau pembedahan
  • Kecantikan dan awet muda
  • Masalah kulit berjerawat/berparur
  • Mengawal berat badan berlebihan
10 Manfaat utama Vivix
  1. Menyokong kesihatan mata
  2. Menyokong kesihatan minda
  3. Meningkatkan sistem imun badan
  4. Menyokong kesihatan sendi
  5. Menyokong kesihatan jantung
  6. Melambatkan proses penuaan
  7. Bantu meningkatkan tenaga dalam badan
  8. Bantu kawal gula dalam darah
  9. Bantu lindungi sel
  10. Bantu kawal berat badan

Jadi anda sudah tahu bukan serba sedikit tentang Vivix  Shaklee ni? jadi jangan tunggu lagi. Dapatkan Vivix Shaklee untuk anda dan orang tersayang segera. Dapatkan Vivix Shaklee disini. Anda boleh hubungi kami disini sebagai agen Shaklee yang sah. Vivix Shaklee ni memang berbaloi anda amalkannya. Terus klik link yang ada di bawah ini atau terus hubungi nombor talian yang tertera. Anda yang berada di area kawasan Batangkali, Ulu yam, Rasa, Bukit Beruntung, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland sekitarnya boleh dapatkan pengkhidmatan Cash On Delivery (COD) dari kami.

Jom Dapatkan Insentif Shaklee Disini dan jadi Pengedar Shaklee Yang Sah.

>>>Klik Disini Untuk Belian >>>Saya NAK Beli Vivix  Shaklee Disini<<<

KakNil/ Firdaus No Phone +60176281787, Agen Shaklee Anda.

Anda boleh hubungi kami juga di Facebook dan juga instagram 

#NextLevelBlogging #Blogmegashaklee #ShakleeThrive2023 #ShakleeTriumph2023 #ResVShaklee  #VivixShaklee

 

 

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Related Posts

Keunikan Vivix Yang Perlu Anda Ketahui

Tahukah anda Vivix adalah salah satu produk Shaklee yang amat popular saat ini. Vivix ni banyak khasiat dan manfatnya untuk kesihatan kita. Bukan setakat minuman botani biasa,…

Spread the love

5 Tetamu Tak Di Undang Bahayakan Tuan Rumah

Dalam kehidupan kita sehari-hari, adakalanya kita sangat sibuk dan tak sempat untuk memperhatikan kebersihan sekitar bahkan kita terlampau leka hingga membuat kan diri sendiri terdedah pada kuman…

Spread the love

VIVIX ANTI PENUAAN

Vivix merupakan anti penuaan yang sudah terbukti keberkesanannya, Vivix merupakan ramuan yang telah menunjukkan impak yang penting dalam anti penuaan. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki seluller DNA….

Spread the love

MANFAAT VIVIX UNTUK KESIHATAN ANDA

Apa itu vivix shaklee..? Vivix adalah minuman pekat yang berwarna merah mengandungi bahan-bahan asli anggur muskat, elderberi, lobak ungu dan polygonum cuspidatum yang kaya Resveratol yang bersifat…

Spread the love

VIVIX

MANFAAT VIVIX UNTUK KESIHATAN ANDA Vivix adalah minuman campuran unik botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi  campuran unik botani polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine,…

Spread the love

Leave a Reply