Menariknya Percutian Shaklee Tahun 2023 Ni

Dalam Shaklee ada hadiah percutian dalam dan luar negara yang diberikan kepada Shaklee Independent Distributor (SID) yang layak. Sudah tentu percutian ini amatlah dinanti-nanti dan amat berharga sekali bagi kami para SID. Tapi tak mudah untuk dapatkan insentif trip ini. Kena dapatkannya dengan usaha yang kuat dan kena dapat point yang melayakkan kita untuk dapatkan trip percuma ini. Trip ini percuma ye sahabat, tak perlu bayar 1 sen pun, semuanya di tanggung oleh Shaklee. Best sangat kan? sudah tentu beruntung sekali sesiapa yang dapatkan trip percuma ni. Bukan pakej yang biasa akan tetapi ianya adalah pakej yang amat mewah dan mahal.

Sudah tak dinafikan lagi, Shaklee diantara company terbaik yang selalu memanjakan agen-agennya dengan percutian Shaklee yang mewah dan akan dikenang seumur hidup. Mengapa tak nya, dengan hanya bermodalkan point yang cukup kita akan dapat trip percutian percuma dengan pakej yang amat mewah. Tapi itula, kita kena cukup point trip tersebut barulah kita layak untuk dapatkannya. Macamana nak dapatkan trip percuma ni? sudah tentu anda kena join ahli Shakle terlebih dahulu. Caranya mudah sahaja, anda klik link ini untuk register ahli terlebih dahulu dan kemudian selepas itu kami akan guide anda sampai dapat.

Tahun 2023 ini Shaklee akan memberikan Trip regional secara percuma kepada SID (Shaklee Independent Distributor) yang layak ke Seoul, Korea selama 4 hari 3 malam. Dan untuk Trip International pulak akan terbang ke Global Conference, Los Angeles, USA selama 7 hari 6 malam. Wah seronok sekali kan? kalau kita pergi sendiri ke tempat-tempat ini sudah tentu akan mengeluarkan bajet yang agak mahal. Tapi kali ini Shaklee bebesar hati untuk memberikannnya secara percuma sahaja. Sudah tentu perjalanannya akan seronok dan banyak tempat menarik yang akan di lawati.

Walaupun Kaknil sendiri pun belum pernah dapat merasai perjalanan percuma yang diberikan Shaklee, akan tetapi rasa kegembiraan kawan-kawan yang telah pergi trip ni memang sangat dirasai hebat sekali. Kaknil juga berusaha untuk dapat cukupkan point trip ini. Mana tahu di masa akan datang, kaknil pun akan dapat merasainya juga. In sha Allah, aamiin. Bagi sahabat pembaca entry ni juga boleh sertai kaknil bersama untuk dapatkan trip percuma ni. Mana tahu ada rezeki anda bersama Shaklee kan? Belum cuba belum tahu kan?

Intramuros, Manila, Philipina

Macam Kaknil walaupun belum pernah ikut trip bersama Shaklee secara rasmi, tapi Kaknil sudah pun pernah pergi melancong bersama kawan-kawan sesama team Shaklee ke Japan. Alhamdulillah semua perbelanjaan adalah dari bonus Shaklee yang kami dapat. Masa tu tahun 2018 kaknil dan kawan-kawan melancong seramai 9 orang bersama dengan anak-anak juga. Kami melancong ke Japan dan juga Philipina. Seronok sekali masa tu kerana dapat berjalan-jalan bersama team. Kami menjelajah Osaka, Kobe, dan Kyoto selama 7hari. Memang pengalaman yang sangat menyeronokkan melihat negara orang dan mengenal budaya Japan yang selalu disebut-sebut orang. Rasa rindu nak berjalan-jalan tu timbul kembali selepas dunia dah lepas dari belenggu Covid19. Rindu nak mengulang kembali memori selama di Japan. Mungkin kah Kaknil akan kembali ke Japan dan mengajak seisi keluarga pulak selepas ni? Mudah-mudahan ada rezeki Kaknil kembali kesana. Tolong doakan ya sahabat.

Kobe, Japan
menaiki Romantic Train

Jadi bagi anda sahabat Kaknil yang suka bepergian ke luar negara mahupun dalam negara, jom join Shaklee untuk mencuba dapatkan trip mewah daripada Shaklee. Mana tahu anda boleh sertai kami. Andainya tahun ini tak daat cukupkan point anda, ada lagi kesempatan untuk dapatkan trip percuma di tahun 2024. Jadi jangan putus asa, mana tahu anda layak dapatknnya. Jom sertai kami sekarang. Hubungi no talian kaknil di bawah ini atau terus klik link pada pautan ini.

Baca Juga Tips Travel Disini

Jom Dapatkan Trip Shaklee Percuma Disini dan jadi Pengedar Shaklee Yang Sah.

KakNil/ Firdaus No Phone +60176281787, Agen Shaklee Anda.

Anda boleh hubungi kami juga di Facebook dan juga instagram 

#NextLevelBlogging #Blogmegashaklee #ShakleeThrive2023 #ShakleeTriumph2023

Spread the love
Suri rumah sepenuh masa dengan 3 cahaya mata yang aktif berblog untuk berkongsi kebaikan untuk semua.

Related Posts

Mengapa Saya Masih Memilih Vitamin Shaklee Sampai Kini?

Alhamdulillah tak terasa dah masuk 10 tahun kaknil dan keluarga amalkan Vitamin Shaklee. Cepatnya masa berlalu kan? Banyak perubahan yang kami rasakan sejak amalkan Vitamin shaklee. Yang…

Spread the love

Doa Yang Bagus Untuk Wanita Amalkan Setiap Hari

Sebagai wanita banyak hal yang kita buat dalam 24 jam masa kita sehari. Perasaan bercampur baur, kadang sedih, gembira dan sebagainya. Wanita tak lepas dari emosi perasaan…

Spread the love

12 Tips Travel Yang Wajib Anda Tahu

Luas perjalanan kita makin luaslah juga pandangan. Apalagi jika kita nak berjalan ke suatu tempat yang belum pernah kita jejak sebelum ni. Orang kata, orang yang rajin…

Spread the love

8 Tips Bisnes Online Yang perlu Anda Tahu

Zaman sekarang ini ramai para peniaga yang menggunakan media online untuk membuat perniagaan. Tak kurang juga mereka yang dulunya tak tahu sama sekali menggunakan hp kini pun…

Spread the love

Kerja Dari Rumah Hasilkan Pendapatan Tambahan

Tak dinafikan zaman sekarang ni ekonomi tak begitu memberangsangkan. Keadaan perekonomian kita agak berbeza dari kebiasaannya. Harga barang mulai alami kenaikan yang begitu kentara. Bagi mereka yang…

Spread the love

7 Amalan Gaya Hidup Sihat

Mengamalkan gaya hidup sihat adalah sangat penting untuk kita lakukan setiap hari, kapan sahaja dan dimana sahaja. Tak kiralah kita masih muda mahupun sudah meningkat umur. Amalan…

Spread the love

Leave a Reply