Category Archives: HERBAL BLEND

Istimewanya Herbal Blend Untuk Anda

Adakah anda selalu mengalami gatal-gatal pada badan, tumit kaki merekah dan pecah-pecah. Atau gatal-gatal dan ruam lampin pada baby anda…? Jangan risau, anda boleh sapukan herbal blend untuk kesan yang sempurna.

Kelebihan Herbal Blend dengan produk yang lain yaitu ianya natural tanpa bahan kimia. Banyak lagi kegunaan Herbal Blend ini yang boleh anda rasai. Mengapa tak simpan sebotol dirumah anda…dengan adanya Herbal Blend yang anda siapkan dirumah tentunya akan mudah untuk anda nanti apabila ada emergency kes.

Nah tunggu apalagi..? Buatlah tempahan sekarang juga, selagi stok masih ada. Cara untuk pembelian sangatlah mudah sekali. Dengan hanya klik link dibawah ini anda sudah boleh membuat pembelian. Barang yang anda pesan akan diuruskan pihak Shaklee dengan melakukan penghantaran ke address yang ada berikan melalui kurir. Sangat mudah bukan..? Nah tunggu apalagi…jangan lupa buat tempahan yaa…
Anda ingin mendapatkan discount sebanyak 15 sampai 20% ..? Mudah saja...JOM JOIN AHLI..…anda boleh menghubungi no talian yang tertera di bawah untuk maklumat lanjut. 
Anda boleh sms/wechat/whatsapp/telegram ke no. 0176281787. Puan Nila/ En. Firdaus

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : barangan baby qaseh firdaus Email : [email protected]

HERBAL BLEND MEMANG AJAIB

Setelah berkenalan dengan cream serba guna ini, saya memang dah taknak pindah ke lain hati lagi dah. Kenapa yaa…? Ternyata Herbal Blend boleh atasi masalah yang saya hadapi. Syukur alhamdulillah…..

Antara kegunaan Herba Blend yang saya suka diantaranya yaitu :

  • Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga

Inilah tujuan asal saya membeli Herbal Blend. Kasian tengok anak saya Rania asik menggaru jer keje dia seharian. Setiap masa saya sapukan Herbal Blend tu, rania pun suka dan berenti menggaru. Dan pada malam hari tidur pun lena kerana tak merasa gatal lagi.

  • Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah

Tumit kering dan pecah  sememangnya menjadi masalah saya sejak dahulu lagi. Pernah cuba banyak cream tapi takde perubahan malah semakin teruk kering dan pecah. Tapi setelah saya terjumpa Herbal Blend nie memang berkesan.

  • Ubat luka/lecur

Boleh guna ganti minyak gamat. Seeloknya ada satu Herbal Blend di rumah anda, bila ada yang luka jer, cepat-cepat sapukan Herbal Blend nie. 

  • Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu

Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, memang sangat perih bahkan sampai adakalanya bernanah dan bengkak. Jadi bila ibu-ibu yang menyusukan anak ada masalah seperti ini boleh gunakan Herbal Blend, jangan risau tiada bahan sintetik dan dijamin selamat kerana Herbal Blend nie natural.

  • Menghilangkan parut

Kalau ada kesan parut atau kesan chicken Fox atau campak, cuba sapukan Herbal Blend ini , InsaaAllah boleh hilang.

  • Ruam pada bayi

Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Blend. Ia akan melegakan rasa pedih dan insaaAllah akan merawat ruam. Jangan sapukan krim steroid tau..kesian bayi tu kan….

  • Losyen Harian

Saya guna Herbal Blend nie juga untuk pemakaian harian, sapukan pada tangan aga senantiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak dan sangat selesa.

Jadi tunggu apalagi mommies….dapatkan segera Herbal Blend ni untuk seisi keluarga. Harga yang berpatutan dan sangat murah…..

Saya Nak BELI ini

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : barangan baby qaseh firdaus Email : [email protected]