div id="fb-root">
Semua Tentang Shaklee

Promosi Gempak Bulan February Yang Patut Anda Dapatkan

Selamat datang ke bulan February 2015. Tak terasa sudah melangkah ke tahun yang baru. Semoga pada tahun baru, bulan baru ini kita semua mendapatkan kebahagiaan yang selama ini kita nantikan. Tak kira la apa yang anda hajati selagi dalam kebaikan, saya doakan ianya tercapai dan terlaksana.

promosi February

Pada bulan February ini ada yang istimewa untuk anda. Iaitu anda boleh mendapatkan harga istimewa untuk 3 produk Shaklee serentak. Anda boleh memanfaatkan peluang ini untuk memperoleh harga yang murah dan juga pelbagai discount yang ditawarkan. Diantaranya anda boleh mendapatkan tawaran harga promosi seperti:

  • Ostematrix dengan pembelian 6 botol, anda akan memperolehi percuma 1 botol. Dan juga terdapat belian 2 botol Ostematrix dengan discount 5 % less untuk anda. Formulanya  unik di buat dari mineral smeulajadi dan garam mineral dari Laut Mati, mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron. Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. 

Ostematrix

  • Vitalea For Children melanjutkan promosinya sampai ke bulan february ini, setelah sebulan lepas menggelar promosi. Sekarang anda masih boleh mendapat harga promosi dengan belian 3 botol Vitalea For Children mendapat percuma 1 botol. Vitalea For Children membekalkan 19 vitamin dan mineral yang diperlukan untuk sumber kalsium dan pembina tulang. Vitalea For Children baik untuk kesihatan kanak-kanak dna diperkaya dengan buah oren, anggur, dan campuran perisa beri. 

Vitalea For Children

  • Advanced Jointh Health Tablet pun turut menggelar promosinya dengan belian 3 botol percuma 1 botol. Advanced Jointh Health Tablet mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan didalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangkamasa seawal 5 hari hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka.

Advanced Jointh Health Tablet

  • Vitalea juga menggelar harga promosi pada bulan ini. Dengan belian 6 botol percuma 1 botol dan beli 2 botol turut mendapat less 5%. Vitalea membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik. Mengandungi beta karotena yang membantu dalam megekalkan pertumbuhan, penglihatan, dan tisu. Vitalea mengandungi kalsium, fosforus dengan Vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi. Biotin dan asid pantotenik membantu untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh. Vitamin B 12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah. 

Vitalea

Sangat istimewa sekali bukan promosi bulan ini ? Anda boleh mendapatkan vitamin untuk seisi keluarga anda dengan harga yang berpatutan, disamping itu juga anda boleh membelikan orang tua di kampung Set Sendi yang mempunyai harga promosi. Sangat berbaloi-baloi. Jadi jangan tunggu lagi, cepat dapatkan segera peluang ini.

Terbuka kepada anda yang nak  harga ahli, anda boleh Join Ahli  dengan kami untuk mendapatkan pelbagai keistimewaan untuk anda. Jika anda ingin, bisnis ini boleh juga anda jadikan satu peluang yang terbaik untuk mendapatkan ekstra income untuk anda setiap bulannya. Sangat berbaloi bukan.?
jadi jangan tunggu lagi, hubungi kami di no yang tertera di bawah untuk membuat pembelian ataupun sebarang pertanyaan yang ingin anda tanyakan. 

Jom Bergabung Bersama Kami

Konsultasi terbaik untuk anda. Kami akan melakukan penghantaran ke seluruh Malaysia dan memberikan juga pengkhidmatan Cash On Delivery untuk anda yang tinggal berhampiran area Batang Kali, Rasa, Bukit Beruntung, Ulu Yam, Gohtong Jaya dan Genting highland.

 

 CYMERA_20141206_084751.jpg

Anda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20%

Anda ingin mengetahui Cara Join Ahli Shaklee..??
Mudah sahaja… hanya klik sahaja disini : 

 join ahli shaklee sekarang.png

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : Qaseh Firdaus Shoppe  Email : ct_rania@yahoo.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube

3 Comments

  1. Terbaik blog ni.
    Semoga jadi usahawanita berjaya.
    Wan memang pengguna tegar Shaklee ni. Lagipun wife dah jadi ahli hari tu.
    Keberkesanan diakui walaupun ada yang bunyi terdapat kesan sampingan.
    Doktor panel saya sendiri pun syorkan Shaklee ni.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam